welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, July 2, 2011

berbeza ke ?


apa yang kitorang maksudkan sebenarnya ni ?
apa benda yang berbeza ?
okayyy !
mari kita bersoal jawab.
HAHA.

apa makna kawan ?
apa makna rakan ?
apa makna sahabat ?
apa makna teman ?

apa yang kitorang merepek ni ?
HAHA.
korang rasa ada beza ke makna tu ?
rasa2 nya macam sama je kan ?
:D

tak kisah la kawan / rakan / sahabat / teman.
yang penting, kita saling mengenali.
cehhhh ! ayat power gituhh.
HAHA.

actually kitorang tak tahu macam mana nak say thank you.
haaa ? cakap terima kasih pun tak tau kaaa ?
ayoyooo !
HAHA.

dengar dulu penjelasan kami ni.
HEHE.
ada kawan2 yang dah banyak tolong kitorang.
tak tahu macam mana nak balas kebaikan dorang tu.
sayaaaaaangg korang !
flying kiss sikit.
HAHA.


korang ada disisi kitorang masa kitorang susah atau senang.
banyak benda yang korang tolong kitorang.
tak kisah la dari segi pelajaran atau apa2 pun.
terima kasih banyak2 ye !
:)


p/s :post ni khas untuk kawan kitorang.HEHE.nak tau sape orang tu? biarlah rahsia :)



Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)