welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, May 30, 2011

ohhh holiday !


Assalamualaikum.
Hey hey !
:)

first of all...
kitorang rindu sangat2 kat mak abah.
Alhamdulillah,mereka baik2 je kat tanah suci.
mak abah ada la juga call kitorang.
dapat la lepas rindu ni.



Happy school holiday ! 
:)

sekarang tengah cuti sekolah.
macam biasa la,homework tetap ada.
baru habis exam,homework pula menjelma.
aduhai...nasib badan.
*takut pula nak spm 

banyak pula cerita yang best kat wayang.
time cuti sekolah pula tu.
guarantee panggung wayang full kan ?
memang syok la budak2 sekolah.
;D


tapi...dukacitanya.
kitorang tak dapat tengok wayang.
sebab ??

1. mak dengan abah tak ada kat rumah
2. mak dah pesan,cuti sekolah ni jangan merayau. HEHE.
3. memang azam kitorang tak nak tengok wayang untuk tahun ni selagi tak spm !

HAHA.
dahsyat kan kitorang ?
berazam sampai macam tu sekali.
tapi,seriously kitorang memang tak tengok wayang lagi untuk tahun ni.
habis spm nanti baru boleh pergi tengok wayang.
baru la betul2 rasa merdeka nanti.
jom kita serbu panggung wayang  !
:D


ingat lagi tak pesta buku pwtc ?
kitorang ada beli novel.
tapi,selebihnya kitorang beli buku rujukan.
mesti ramai yang dah habis baca novel kan ?
tapi kitorang tak baca pun lagi.
HAHA.
itu pun azam kitorang juga.
lagipun dah janji dengan mak.
kitorang tak akan baca selagi belum spm.
baik sungguh si kembar ni.
anak sapa laa ni.. ;p

berbalik pada tajuk entri kitorang.
ada maksud tersirat sebenarnya.
HEHE.
yela,mesti ramai yang sebaya kitorang ni dapat enjoy sakan.
almaklumlah,school holiday kan...
tapi kitorang tak merasa macam mereka.
kitorang tak pergi ke mana pun.
duduk rumah je...
menghabiskan sisa2 cuti.
HAHA.

whatever !
asalkan hidup kitorang happy.
penuh dengan warna warni kehidupan.
cewahhh !
tak percaya ke ?
meh tengok gambar ni.
HAHA.

warna warni la tu..
HAHA.

apa2 pun,semoga korang happy juga.
especially untuk kawan2 kitorang.
and jangan lupa jaga keselamatan diri time cuti ni.
HAHA.
dah macam nasihat la pula.


untuk orang yang disayangi...
love you !
jeng jeng jeng..
siapakah orang itu ?
HAHA.
:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)