welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, October 25, 2010

budak sekolah lagi :D



ohh ya!
kami masih budak skola :)

berada di tingkatan 4 ..
muka pun masih budak2..
haha..
muda lagi :)

masih duduk di bangku sekolah
belajar di sekolah
naik bas sekolah
haha...
semuanya tentang sekolah .
:)


Thanks for reading . Lot's of love :)

Saturday, October 16, 2010

final exam




oh tidak !
sekarang ni semua pelajar demam .
nak tau demam ape?
hahaha...ini dia..
demam peperiksaan

aduhaiiii..
kami pum demam jugak..

semestinya,budak2 yang ambil pmr sudah merdeka !
tapi,tak pe la..
next year korang akan rasa 'penderitaan' utk form 4..
hahahaha..

mereka yang ambil spm dan stpm mesti sedang khusyuk mentelaah..
:)

pening kepala memikirkan soalan exam..
haha...poyo je..
baru final exam,belum spm lg..
bayangkan berapa banyak paper yang kitorg kena jawab !


gambar ini sekadar hiasan :)




kepada semua kawan2,
good luck !
:)






Thanks for reading . Lot's of love :)

Friday, October 8, 2010

perasaan


saya keliru
apa yang patut saya buat
saya kebingungan
apa yang berlaku sebenarnya
saya serba salah
apa yang terbuku dalam hati ni

saat ini
hanya ALLAh yang mengerti
saat ini
hanya saya yang rasai
saat ini
hanya hati yang memendam
~atiqah

Thanks for reading . Lot's of love :)

Saturday, October 2, 2010

lupe nak update :D



fuhhhh..
lame rasenye kitorg tak update blog ni..
hahaha..
last update pun mase cuti raye..
mungkin terlupe
atau mungkin sibuk
maklumla,homework cikgu bagi hari2..
pastu,hujung minggu banyak jemputan..
yela..sekarangkan masih lagi dalam bulan Syawal
Open House sane sini..
orang kawen pun ade jugak..

makan dah la sedap2 pulak tu..
hehe..
tapi,kene la beringat sikit..
kalau makan tak ingat diri...
takut GEMUK pulak nanti..
hehe...

hmmm..
dah tak tau ape lagi nk bebel..
tadi bukan main banyak dalam otak ni nk tulis ape..
bile dah sign in BLOG ni..
hilang ape dalam fikiran..
haha...
okeyla..bye2..:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)