welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, June 28, 2011

Give-away button cwl


 kitorang nak join lagi satu give-away
HEHE
give-away yang hari tu, tak ada rezeki nak menang.
it's okay.
:)

kitorang cuba2 nasib je.
kalau ada rezeki menanglah.
kalau tak ada, tak apa la.
lagi pun dipilih secara random.

kalau korang nak join, klik sini.
senang je kan ?
HEHE.

hadiah pun comel sangat2.
pemenang untuk 2 orang je.
so, cepat2 la korang join okay.
nanti bila dah ramai, penyertaan tidak diterima lagi.

doakan lah kitorang dapat hadiah tu.
HEHE.
kalau ada siapa2 yang join tu, semoga berjaya !
:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

Friday, June 24, 2011

terima kasih kakak cantik :)


setelah sekian lama.
HEHE.
akhirnya senarai penyertaan give away by nisa menaip dah keluar.
mesti susah kak nisa kita tu nak buat list kan ?
ramai betul yang join give away tu.

kitorang ni new blogger.
ada peluang ke nak menang give away tu ?
HAHA.
yang join pun ramai top blogger.

nak tengok list blogger yang join ?
jom kita tengok ok.
kalau nak tengok,klik je kat atas ni.

ehhhh !
nama kitorang kat nombor 339.
HAHA.
itu pun dah kira beryukur nama kitorang ada.
:)

kalau tak menang,mungkin tak ada rezeki.
kitorang sendiri tak tahu kak nisa tu pilih pemenang macam mana.
so, kita tunggu dan lihat jela...




Thanks for reading . Lot's of love :)

Monday, June 20, 2011

tunjuk muka je.


heyyy.
sekolah telah lama bermula.
hati terdetik memikirkan 'homework'.
tatkala sendirian.
memikirkan peperiksaan yang hampir tiba.
aduhaiiii...menggeletar kepala lutut.
HAHA.

merapu je ayat kat atas ni kan ?
HEHE.

tak ada cerita yang menarik pun nak share kat sini.
macam biasa la kan,kehidupan budak sekolah.
HAHA.
 
rindu pula nak letak gambar kitorang kat blog ni.
HAHA.
amboiiii !
mengada-ngada betul.
;p
entah2 ada yang rindu nak tengok muka kitorang ni kan ?
cehhhh !
mana la tau kot2 ada secret admire ke.
HEHE.
*perasan je...
 
 
the specky girls.
;)

muka comot betul si kembar ni.
HAHA.
gambar tak payah nak besar2 sangat la.
bukan ada yang berkenan pun.
HAHA.
menyampah !
:p

 sudah tiada idea lagi untuk merepek.
lain kali kena kumpul semua idea baru update.
HEHE.
ini pun saje nak update.
*rindu sebenarnya kat blog ni. :)
 
p/s : thanks kepada blogger yang follow blog comot kitorang ni. :)

Thanks for reading . Lot's of love :)

Sunday, June 12, 2011

lepas cuti apa ye ?


Heyyy.
lepas cuti apa ye?
amboiiii.
buat2 tak ingat plak ye.
HEHE.

ehhhh !
lepas cuti, pergi sekolah balik la.
HAHA.
bak kata orang putih....
BACK TO SCHOOL.


ohhh school !
we miss you a lot.
HAHA.

rasa2 nya,lepas ni memang jarang sangat nk update.
*faham2 je la ye*
budak spm.
HEHE.

bye !
:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

Tuesday, June 7, 2011

syukur :')


Assalamualaikum
hai.
:)

pertama sekali kitorang nak ucapkan...
Alhamdulillah
:)

mak dan abah dah selamat sampai kat sini.
mereka balik dari umrah 6 jun hari tu.
kebetulan hari tu cuti sekolah.
kitorang pun pergi la menjemput mereka di airport.

alhamdulillah :)
mereka dapat mengerjakan umrah dengan sempurna.
seronok dengar cerita2 dari mak dan abah masa kat sana.
macam biasa la,kitorang mesti la peluk cium dengan mereka.
HEHE.
lepas la rindu yang terpendam ni.
:D

ada banyak gambar masa mereka kat sana.
tapi kitorang rasa malas nak upload banyak2.
tengok je la okay ?
:)

flight yang mereka naik.

awan nano. HAHA. cantik kan?

masjid nabawi


itu je yang kitorang rajin upload.
HEHE.

p/s : bila la agaknya kitorang dapat pergi sana kan?


Thanks for reading . Lot's of love :)

Friday, June 3, 2011

baru ?


Assalamualaikum.
Hai.
:)

bersemangat plak nak post untuk hari ni.
ehem. ehem.
ada perasan apa2 yang baru tak ?
tak perasan ?
ishh !
nak kena ketuk ni.
HAHA.
suka2 hati je nak ketuk anak orang.
sorry ~

header dah baru !
cantik tak, cantik tak ?
HEHE.
warna pink gitu.
:D

 sebenarnya,kitorang tak minat pun warna pink.
HEHE.
tapi,memandang kan blog ni "gegirl" yang punya.
so,mesti la warna pink.
;p

apa pendapat korang ?
sila komen sikit boleh ?
HEHE.
*macam la ada orang baca blog kitorang ni.
HAHA.


kitorang tak pandai nak edit2 blog ni.
edit pun biasa2 jela.
ada maksud tersirat kat header tu.
HEHE.
:)

ada 2 bear dan princess yang cute.
itu melambangkan kitorang.
yela,kitorang kan kembar.
mesti la sama kan kan ?
HEHE.

love tu pula melambangkan 2 hati 1 jiwa.
HAHA.
macam kelakar je kan ?
:D

bunga tu sekadar hiasan je.
HAHA.
itu je yang kitorang mampu edit.
tak pro-sangat nak edit.
tak macam blogger yang lain.
yela,kitorang kan masih dikategorikan "new blogger"
HEHE.

p/s : rindu sangat2 kat mak dan abah. :')


Thanks for reading . Lot's of love :)

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


Assalamualaikum.
Hai. :)


entri kali memang special sangat2.
HEHE.
kakak cantik kita, Nisa Menaip buat give away.
so,kitorang pun nak join la.

kepada yang belum join tu,meh la join sekali.
bukannye susah pun.
korang terjah je kat sini
|
semua orang nak dapat hadiah kan ?
kalau ada hadiah,mesti la ada sponsor.
meh kita usha siapa yang sponsor okay ?

ramai kan para sponsor kita ?
so,mesti la banyak hadiah nya.

jom kita terjah hadiah apa yang mereka bagi.
klik je kat hadiah tu.
nanti keluar la senarai hadiah.

ehhh jap !
nak sebarkan kat kawan2 juga.
dan

harap2 penyertaan kitorang ni diterima.
Aminnn..
:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)