welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, June 28, 2011

Give-away button cwl

 kitorang nak join lagi satu give-away
HEHE
give-away yang hari tu, tak ada rezeki nak menang.
it's okay.
:)

kitorang cuba2 nasib je.
kalau ada rezeki menanglah.
kalau tak ada, tak apa la.
lagi pun dipilih secara random.

kalau korang nak join, klik sini.
senang je kan ?
HEHE.

hadiah pun comel sangat2.
pemenang untuk 2 orang je.
so, cepat2 la korang join okay.
nanti bila dah ramai, penyertaan tidak diterima lagi.

doakan lah kitorang dapat hadiah tu.
HEHE.
kalau ada siapa2 yang join tu, semoga berjaya !
:)

No comments: