welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, June 3, 2011

baru ?


Assalamualaikum.
Hai.
:)

bersemangat plak nak post untuk hari ni.
ehem. ehem.
ada perasan apa2 yang baru tak ?
tak perasan ?
ishh !
nak kena ketuk ni.
HAHA.
suka2 hati je nak ketuk anak orang.
sorry ~

header dah baru !
cantik tak, cantik tak ?
HEHE.
warna pink gitu.
:D

 sebenarnya,kitorang tak minat pun warna pink.
HEHE.
tapi,memandang kan blog ni "gegirl" yang punya.
so,mesti la warna pink.
;p

apa pendapat korang ?
sila komen sikit boleh ?
HEHE.
*macam la ada orang baca blog kitorang ni.
HAHA.


kitorang tak pandai nak edit2 blog ni.
edit pun biasa2 jela.
ada maksud tersirat kat header tu.
HEHE.
:)

ada 2 bear dan princess yang cute.
itu melambangkan kitorang.
yela,kitorang kan kembar.
mesti la sama kan kan ?
HEHE.

love tu pula melambangkan 2 hati 1 jiwa.
HAHA.
macam kelakar je kan ?
:D

bunga tu sekadar hiasan je.
HAHA.
itu je yang kitorang mampu edit.
tak pro-sangat nak edit.
tak macam blogger yang lain.
yela,kitorang kan masih dikategorikan "new blogger"
HEHE.

p/s : rindu sangat2 kat mak dan abah. :')


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)