welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, August 26, 2010

ketika aku sendirian


ketika aku sendirian
aku teringat saat berkenalan
aku menegur kau dengan ikhlas
kita saling berbicara

ketika aku sendirian
aku teringat saat bertemu
kau sentiasa berada disampingku
kita menjalin hubungan persahabatan

ketika aku sendirian
aku teringat semua kenangan itu
aku menangis sendirian
tiada lagi saat manis itu
semuanya cuma sementara
~atiqah
p/s: khas untuk sahabatku bernama nor farahin

Thanks for reading . Lot's of love :)

aku dan kenangan


Aku masih ingat
Waktu kau renungku
Waktu kau jelingku
Waktu kau tatapku

Aku masih ingat
Waktu kau senyum padaku
Waktu kau merajuk dengan ku
Waktu kau sedih kerana ku

Aku masih ingat
Waktu kita berbual
Waktu kita bergaduh
Waktu kita bersenda

Kita lalui itu
Dengan penuh sulaman
Yang ceria

Namun,
Sehingga ke hari ini
Tiada lafaz cinta darimu
Tiada tanda sayang dimatamu

Namun
Aku tahu kau cinta padaku
Aku tahu kau sayang padaku
Pada waktu itu...

Aku kecewa
Melihat kau bersama dia
Melihat kau melafaz cinta padanya
Menyulam sayang bersama dia
Aku redha dengan pilihanmu...

                                                                                                                                    

saje suka2..:)
xde kene mengena dgn kehidupan.
-fatehah ;)

Thanks for reading . Lot's of love :)

Wednesday, August 25, 2010

perpisahan


akan berpisah dgn kawan..
farahin :)
dia nak pindah balik..
rasa sekejap je kawan dgn dia..
kesian dia,asyik kena pindah je..
kadang2 tak sangka boleh rapat ngn dia..haha

-dia selalu ajak pergi toilet
-dia seorang yang manja
-muka dia mcm puteri sarah :)
-dia ramai peminat
-kitorg sering alami konflik dalam persahabatan
-dia asal perak,tapi kena pindah balik :(
-selalu tak datang sekolah ( hehe..jgn marah )

walaupun baru tahun ni kenal die,
tapi kiteorg rase enjoy sgt kwn dgn die..:)


inilah budak nyer :)
kiteorg harap awk happy kat sane..
and dapat ramai KAWAN
LOVE YOU :))





Thanks for reading . Lot's of love :)

Saturday, August 21, 2010

sedetik saat gembira


semalam hati ini gembira
hatiku menjadi tenang mendengar suaramu
namun cuma seketika kita bertemu
aku sedar bahawa aku cuma bermimpi
air mataku mengalir di pipi
terkenang saat kita bersama
walau cuma sedetik,aku gembira
bagiku itulah saat bahagiaku
alangkah bagusnya kau tahu isi hatiku
hati ini sentiasa terbuka untuk mu
mungkin aku cuma mencipta harapan
ternyata kau cuma mainkan perasaan
kau membiarkan aku mencintaimu
hati ini pilu,hati ini hancur
rupanya kau cintai insan lain

~atiqah

Thanks for reading . Lot's of love :)

thank you :)


semalam kitorg bg tau kat best friend,kitorg ada buat blog
so,suruh la diorg tgk blog ni..
hahaha...
walaupun x seberapa blog ni,tp diorg ckp cantik :)
aienal suka pulak bile tgk name die ade kat blog ni..
haziqah plak ckp blog kitorg best..
dia suruh update lg blog ni..
bg kitorg blog ni biase2 je..
maklumla,baru buat..
btw,thanks utk best friend kitorg sebab sudi tgk blog ni..
:) <3



Thanks for reading . Lot's of love :)

Tuesday, August 17, 2010

best friend !


rindunya kat best friend :(
bila la dapat jumpa lagi..
AIENAL NAEJWA dan NURUL HAZIQAH
rindu sangat kat korang..
hari tu jumpe rase sekejap sangat, x puas..
masa memang cemburukan kita..

31 JULY 2010
the best day ever
haziqah datang rumah
happy sgt
borak2 ngn dia
rase mcm setahun x jumpa..haha
lepas tu, kitorg g library s.alam
dah sampai,tunggu aienal plak..
LAME gak la tggu si aienal tu..
haha..berdandan lame kot..
dalam pukul 11 baru aienal sampai
happy gila gila
jumpa peluk2
haha..rindu bangat.
dah nak tgh hari,so lunch dulu
makan kat KFC
sambil makan,borak2
dgr cerita aienal,rase sedih :(
haziqah plak happy je tinggal kat asrama..
ramai kawan..
kitorg tumpang happy sekali.. ;)
dah sudah makan,g library balik
konon2 nk study,tp borak je lebih..haha
jumpe mamat 'kaki patah' kat sane
haha..geram betul..
x sampai dua jam kitorg blah dari library..
pegi satu tempat ni..
aienal kate nk ambil gambar
time ambil gambar asyik gelak2 je..haha
 lepas dh puas ambil gambar,
tiba masa untuk berpisah
TAK NAK BERPISAH !!!
sebelum balik peluk2 lg..
masing2 muka mcm nak nangis je

disini,kitorg sertakan beberapa gambar untuk kenangan :)
p/s : curi gambar dari aienal..heee :D

we belong together :)

Thanks for reading . Lot's of love :)

Monday, August 16, 2010

the beginning ;)


ehem2...okay..hari ni,kitorg baru berjinak2 dengan blog...
mule2 nk sign up blog ni,pening kepala..tak tau macam mane nak buat..haha
kitorg buat blog ni saje suka2...kalau ade mase baru update...
actually,x tau nak bebel ape lg..haha

sekarang UB 2
so,kena study laaa..
bulan puasa,kena la banyak bersabar.. ;)
hope, EXAM kali ni okay la..

study week ;))
study ! study !


Thanks for reading . Lot's of love :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)