welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, November 27, 2010

nak jugak !


narnia !

waaaaa .... :(

nak tengok filem narnia yang baru ni...
nak jugak , nak jugak ...
hahaha..
merengek macam budak2 plak..

haiiyaaa..

mesti mau tengok maaa..
kitorang dah tengok yang pertama dan kedua..
mesti la nak tengok yang ketiga plak...

nak tengok filem tu..
tapi macam takde masa je nak pergi..
hahaha..

tak dapat tengok kat wayang pun tak pela..
tunggu dvd keluar pun ok la...
haha...
btw,filem narnia memang best !
harap2 yang ketiga pun best la... :)


1

 

2



tiga ?
hahaha...



Thanks for reading . Lot's of love :)

Friday, November 26, 2010

sorry



ciqa :)

sorry....
si ciqa ni ajak kitorang hang out..
tapi kitorang tak dapat pergi...

hmmmm...
dah la rindu gila kat dia..
tak de jodoh plak nak dating..
hahaha..

maybe lain kali je la kita dating okey...
kadang2 tu,apa yang kita plan tak jadi plak..
nak buat macam mana..

kita merancang,ALLAH yang menentukan..

aiseyhhh..
haha...
dah macam couple plak...

apa2 pun,sorry ye ciqa...
kitorang sayang kau... :))
harap kau tak marah..




Thanks for reading . Lot's of love :)

Tuesday, November 23, 2010

ketentuan ilahi


19 November 2010,jam 8.06 minit malam.
kitorang menerima SMS daripada Farahin.

Innalillah...
ayah Farahin telah meninggal dunia.
ALLAH lebih sayangkan dia.
kitorang terkejut dapat SMS tu.
tiada apa yang mampu dilakukan.
hanya surah suci AL-FATEHAH dan ucapan takziah dapat disampaikan.

kalau boleh,kitorang ingin melawat.
tapi,tak kesampaian..
jarak memisahkan kita.

kepada Farahin,
awak...kitorang harap awak tabah..
semua ini ketentuan ilahi.
kitorang yakin,awak kuat menempuh dugaan ini.
maaf kerana tak dapat berada disamping awak.
awak jaga diri elok-elok..
kitorang sayangkan awak.. :)

Thanks for reading . Lot's of love :)

Wednesday, November 17, 2010

ucapan :D


Salam Aidiladha
kepada semua keluarga tercinta
kepada rakan rakan tersayang
dan
kepada semua blogger :)

ikhlas dari Fatehah & Atiqah
:)


Thanks for reading . Lot's of love :)

Monday, November 8, 2010

terima kasih



salam.hai.hello.
haha.
kami Fatehah & Atiqah
nk ucapkan bebanyak la TERIMA KASIH
kepada yg sudi jadi Follower kami :)
walaupun Blog kami ni tak la seberapa.
tak secantik blog org lain
tak sehebat blog org lain
tak vouge mcm blog org lain
c(-:

haha
cakap mcm la ramai sangat org yg follow
padahal berapa la sangat
tapi tak pe,kami terima dgn hati yg terbuka
kami tetap happy
sebab masih ade yg sudi jadi follower
itu pun kira okey la
tetap bersyukur

Terima Kasih sekali lagi ye !
xie xie.nandri.gracias.arigato.
haha.
Sayang awak semua <3






Thanks for reading . Lot's of love :)

Tuesday, November 2, 2010

final exam is over,SPM is waiting




oh yeah !
final exam sudah tamat.
senyum lebarrr :)
hahaha .

alhamdulillah..
kitorg dpt jawab exam sampai habis..
diberikan tubuh badan yg sihat..
syukur..
cehh..ayat power gitu ! haha.

tapi,senyum senyum jugak.
result tak pasti lg ok ke tak.
hehe.
risau la.

wow !!
next year SPM plak.
haha..dah ready ke?
awal lagi ke?
hahaha.
lagi gentar weyh..

hooray !
tak lama lagi cuti sekolah :)




Thanks for reading . Lot's of love :)

Monday, November 1, 2010

earth :)



ini bukan cerita tentang bumi kita ye.. :D
tetapi ini cerita tentang
4 BUMI


nama kelas kami.
beautiful class ! :)
haha ..

dua orang saje budak lelaki .
yang lain semua perempuan :)

macam2 perangai yang ada dalam kelas .


kalau nak cerita setiap sorang pelajar yg ada dalam kelas tu,memang panjang berjelar .
haha :D

memang seronok jadi keluarga 4 BUMI :)
pahit manis dalam persahabatan tak dapat di elakkan.
itu perkara biasa.
walaupun dengan classmate sendiri.
tapi perkara tu semua lah yg mengeratkan lg hubungan.

harap2 hubungan persahabatan dalam kelas 4 BUMI berkekalan.



p/s : gambar kelas belum ada lg.. kalau ada nnti kami letak :)

Thanks for reading . Lot's of love :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)