welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, June 20, 2011

tunjuk muka je.

heyyy.
sekolah telah lama bermula.
hati terdetik memikirkan 'homework'.
tatkala sendirian.
memikirkan peperiksaan yang hampir tiba.
aduhaiiii...menggeletar kepala lutut.
HAHA.

merapu je ayat kat atas ni kan ?
HEHE.

tak ada cerita yang menarik pun nak share kat sini.
macam biasa la kan,kehidupan budak sekolah.
HAHA.
 
rindu pula nak letak gambar kitorang kat blog ni.
HAHA.
amboiiii !
mengada-ngada betul.
;p
entah2 ada yang rindu nak tengok muka kitorang ni kan ?
cehhhh !
mana la tau kot2 ada secret admire ke.
HEHE.
*perasan je...
 
 
the specky girls.
;)

muka comot betul si kembar ni.
HAHA.
gambar tak payah nak besar2 sangat la.
bukan ada yang berkenan pun.
HAHA.
menyampah !
:p

 sudah tiada idea lagi untuk merepek.
lain kali kena kumpul semua idea baru update.
HEHE.
ini pun saje nak update.
*rindu sebenarnya kat blog ni. :)
 
p/s : thanks kepada blogger yang follow blog comot kitorang ni. :)

No comments: