welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, June 24, 2011

terima kasih kakak cantik :)


setelah sekian lama.
HEHE.
akhirnya senarai penyertaan give away by nisa menaip dah keluar.
mesti susah kak nisa kita tu nak buat list kan ?
ramai betul yang join give away tu.

kitorang ni new blogger.
ada peluang ke nak menang give away tu ?
HAHA.
yang join pun ramai top blogger.

nak tengok list blogger yang join ?
jom kita tengok ok.
kalau nak tengok,klik je kat atas ni.

ehhhh !
nama kitorang kat nombor 339.
HAHA.
itu pun dah kira beryukur nama kitorang ada.
:)

kalau tak menang,mungkin tak ada rezeki.
kitorang sendiri tak tahu kak nisa tu pilih pemenang macam mana.
so, kita tunggu dan lihat jela...




Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)