welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


Assalamualaikum.
Hai. :)


entri kali memang special sangat2.
HEHE.
kakak cantik kita, Nisa Menaip buat give away.
so,kitorang pun nak join la.

kepada yang belum join tu,meh la join sekali.
bukannye susah pun.
korang terjah je kat sini
|
semua orang nak dapat hadiah kan ?
kalau ada hadiah,mesti la ada sponsor.
meh kita usha siapa yang sponsor okay ?

ramai kan para sponsor kita ?
so,mesti la banyak hadiah nya.

jom kita terjah hadiah apa yang mereka bagi.
klik je kat hadiah tu.
nanti keluar la senarai hadiah.

ehhh jap !
nak sebarkan kat kawan2 juga.
dan

harap2 penyertaan kitorang ni diterima.
Aminnn..
:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)