welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Wednesday, May 18, 2011

lepas rindu


Assalamualaikum
Hai :)

entri kali ni khas untuk kawan kitorang.
opps !
tersilap.
BFF kitorang ye..
:)

dia tanya kitorang ada webcam dan skype tak. 
tapi malangnya,kitorang tak ada webcam dan skype.
dia kata nak lepas rindu ber-webcam dengan kitorang.
sorry dear,kitorang tak ada webcam dan skype.
*muka sedih*
HEHE.
malas nak buat skype.
:D

kitorang cadangkan kat dia chat di ym je.
kitorang dapat la tengok muka dia yang kiut miut tu.
tapi sedihnya dia tak dapat tengok muka kitorang.
almaklumlah,kitorang tak ada webcam.
HAHA.

choppp !
kitorang tak bergosip ye.
jangan fikir bukan2 tau.
HEHE.

tiba2 kitorang dapat idea !
HAHA.
share photo kat dia.
so,dia boleh la tengok muka kitorang malam tu.
malam2 buta ambil gambar.
HAHA.
muka macam apa je.
;p

gambar tu kitorang tak boleh letak kat blog.
sorry ye.. ;)
gambar tu untuk dia sorang je.
HAHA.
:D

eh  eh..
lupa pula nak bagi tau nama dia.
Aienal Najwa.
 tuudiaa orangnya.. 
:D


thanks weyh sebab sudi berchatting dengan kitorang ni.
kitorang sanggup ambil gambar tengah2 malam semata2 untuk kau.
HAHA.
supaya berlaku adil la kan..
kitorang dapat tengok muka kau.
so,kau pun dapat tengok juga.
fair & lovely.
:D
nanti chat lagi okay?


love you !
:)


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)