welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, July 28, 2011

happy !

heyyy blogger.
ada berita baik punyaaa.
HAHA.

baik untuk kitorang la.
happy sangat2.
HEHE.

tengok la header tu.
comel tak ?
HEHE.

hari tu,kitorang ada komen kat satu blog ni.
then tak sangka pula kitorang ni 'the lucky commentor'.
HAHA.
dia offer edit blog.
tapi kitorang nak minta header je.
sorry ye sebab kitorang tolak hadiah tu.
HUHU.
bukannya kitorang jual mahal.
cuma sayang dengan rupa blog ni.
;p

ehh !
korang nak tau tak siapa yang buat header ni ?
HEHE.
meh sini kitorang kenalkan.
siapa yang dah kenal tu, meh kita kenal lagi sekali.
HAHA.
nama dia Anyss.
kalau nak tengok blog dia, klik sini.

comel tak doodle tu ?
siap pakai shawl lagi tu.
HEHE.
baju dia pula macam padan je dengan background blog kitorang.
HAHA.
kalau nak tengok tuan empunya blog yang buat doodle tu, klik sini.

okay.
kepada siapa2 yang nak tempah header atau doodle, pergi blog mereka.

dengan ini,
kitorang nak ucapkan.
terima kasih !
:)

 

1 comment:

cheqwa said...

alololo,cumel nya...bagus,memang sesuai ^_^