welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, July 26, 2011

spread of love :)


heyyy.
lain macam je tajuk entry ni.
HAHA.
jangan salah faham.
ini tiada kena mengena dengan lovey-dovey.
:D



ini cerita tentang our lovely class.
EHEEEE ;p

sebenarnya benda ni dah berlaku minggu lepas.
tapi hari ni baru nak cerita.
HEHE.

bermulalah kisah kita....
:)

ada satu hari tu,kitorang borak2 dengan classmate.
masa tu borak2 biasa je.
then tiba-tiba cakap pasal makan2.
HEHE.
mereka discuss pasal jamuan pula.
semua orang pun setuju nak buat.
actually jamuan ni kitorang saja2 je buat.
konon nak release stress.
sebab lepas ni nak exam weyh !
HUHU.
kitorang pun discuss la nak bawa apa untuk makan2 tu.
 ermmm !!
tak sabar2 pula rasa nya.
HAHA.

tibalah hari 'makan2' tersebut.
HAHA.
pagi2 datang sekolah tengok kat meja belakang.
wahhh !
penuh dengan makanan.
EHEEE.
tak sabarnya.

kitorang buat makan2 tu time rehat.
so, perut terpaksa la tunggu waktu rehat.
HAHA.

menu please !
HAHA.

- spagetthi
- sandwich
- fruit cocktail
- chocolate
- bahulu
- twister orange juice
- puding
- big apple doughnut
- nugget
- junk food

ada lagi ke ?
HAHA.
tak ingat la pula.
kalau ada yang tertinggal, sila bagi tahu.
sorry :)

nak tahu ke kitorang bawa apa ?
tadaaaa !

sandwich. HEHE. ;p

bukan la sandwich macam gmbar tu.
HAHA.

we had a great day together.
HAHA.
tetiba rasa nak speaking pula.
poyo je. ;p

hari makan2 tu, kitorang tak bawa duit belanja pun.
ehhh. yeke ?
HAHA.
balik dari sekolah pun tak lunch.
memang kenyanggg !
kitorang tak lupa kat cikgu2 okay !
mesti la bagi cikgu makan juga.
HEHE.


terima kasih 5 BUMI.
sayang korang la weyhh.
HEHE.
 
kitorang tak ada gambar jamuan tu la.
sebab semua tak bawa camera.
HAHA.
lagi pun tu kan time sekolah.
;) 
 
 





Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)