welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, July 16, 2011

heboh !

heyy bloggers.
apa yang hebohnya ?
ahahhhhh !
meh sini baca cerita kami.
HEHE.

sekarang ni heboh pasal PLKN.
ehh ! masih belum terlambatkan kitorang cakap pasal hal ni ?
HAHA.
sekarang ni dah boleh tahu awal2.
senang je nak tahu.
sms atau pun online je.
:)

dah jadi fenomena kat sekolah.
HAHA.
fenomena apa pula ni kan ?
nak tahu ke ?
gadis 1: " ehhhh..kau dah check plkn ? "
gadis 2: "errr..dah ! "
gadis 1: " kau dapat tak ? "
gadis 2: " aku dapat la weyhhh.hishh ! benci lah ! aku tak suka.

HAHA.
dah macam drama la pula.
itu lah fenomena nya.
kalau tengok status kat facebook semua nya pasal PLKN.
:D

of course la ramai yang tak nak.
biasa nya yang tak nak tu mesti la perempuan.
lelaki mungkin tak kisah sangat.
HAHA.
ada juga yang nak.

chopp !
tengok muka kitorang ni jap.
HAHA.
korang rasa kitorang dapat tak PLKN ?
:p

untuk tahu cara semakan PLKN.

TAHNIAH !
untuk siapa2 yang dapat.
HAHA.
jangan sedih2.
:D

TAHNIAH JUGA !
untuk siapa2 yang tak dapat tu.
HAHA.
jangan sedih dan suka sangat.
:D
  

No comments: