welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, April 2, 2012

Sweet memories between us :)


Bestnya, bestnya, bestnya !! Alhamdulillah, Allah temukan kita lagi. Gembira tak terkata tau. Rindu yang terbuku di dalam hati ini akhirnya terlerai jua. Hamboihh, ayat konon nak jiwang karett ! HAHA. sekali sekala je, tu pun tak berapa nak karett. :D

1 April 2012 merupakan kenangan manis dalam hidup kitorang. Walaupun tak semanis kurma, semanis gula-gula pun jadi laa.. *shoo shuweet. ;p Dah bertahun kitorang tak jumpa, memang rindu bangett deyh ! Dah banyak kali planning nak dating, tapi asyik tak jadi je. Rasanya last kita dating ber-empat ni masa kita semua form 4. Tak ingat pulak bila, tapi kitorang ada update di blog ni. Akhirnya.... dapat jugak kita dating lagi kan kan ? HEHE. :)


Nak taip panjang-panjang, macam terlampau rajin la pulok. HEHE. Salah sorang kawan kitorang ni pun ada blog jugak. Segala-galanya dia dah ceritakan, Haziqah  dah update kat blog dia. Aienal yang ambil kitorang kat rumah. Kitorang tumpang dia, sebab dia dah ada lesen. Congrats yaww ! :D Tapi dia tersalah masuk lorong. HAHA. It's okay my dear... ;p

Kitorang sampai di lokasi dating tu agak awal. So, ada kejadian yang agak menyeramkan di situ. HAHA. Takde la seram mana pun, saje nak menyakat si Aienal tuu.. Beberapa minit kemudian, kitorang berempat bertemu jua akhirnya... Rasa macam nak menjerit je bila kita berempat dapat bersatu. Jom nyanyi sikit, Kita.... Berempat bersatu.... HAHA. Rosak lagu orang weyhh. Sorry lewww, kitorang ubah lirik lagu Berdua Bersatu nyanyian Forteen. ;D

Kitorang pergi tengok wayang, makan-makan, window shopping, dan yang paling penting kitorang ber-click sana dan sini dengan camera. HAHA.

aksi kami. HAHA. 

relax kejap. 

awwww.. shooo shuweett. :p

Love

:D

Ohh ya, lupa nak bagi tahu.. Yang cun dan cantik tu la kawan kitorang. Yang bermata specky tu mestilah kitorang. HEHE. Duduk dekat depan, dan yang drive nama dia Aienal Najwa. Dan yang duduk di belakang tu, nama dia Haziqah. Dia orang cantik kan ? :) Penat ohhh dating dengan dorang ni, sebab banyak buat senaman mulut yang menyihatkan. Asyik gelak je..... :D

Last but not least,

Sayang korangg ! Kalau korang semakin jauh nanti, jangan lupa kat kitorang ye ? :') Mana la tahu ada rezeki, dapat sambung study.. Good luck. :)

Sedih sangat bila baca ayat Haziqah : " Bila nak berpisah tu rasa macam keberatan je :'( Bukan selalu. Sangat jarang oh. " Alhamdulillah... dah lima tahun kita berkawan, sejak form 1. Jangan lupa pahit manis persahabatan kita tau. Sayaaaaaaaaaaang korang ! :D






Thanks for reading . Lot's of love :)

2 budak comel:

Haziqah Shaharuddin said...

Aww! sangat sweet tahu? like like <3 ^.^v

KAMI ;) said...

Shooo Shuweet. HEHE. thanks :D

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)