welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, April 12, 2012

Lyssa Faizureen follow blog kitorang .........


Hai bloggers !! Lyssa Faizureen blogger yang popular dengan blog tutorial follow blog kitorang ke ? Elehhh.. Itu pun nak bagi tahu ke. Kepoh betul si kembar ni. HAHA. Chopp ! Jangan salah anggap ye. Baca dulu sampai habis. Cuba cari kat follower kitorang. Ada tak Lyssa Faizureen ? Ada tak ? Haaaa.. Tak ada kan ? Ehh.. Kitorang ada bukti lah. Tak percaya ke ? HEHE.


Sebenarnya, Lyssa Faizureen bukannya follow blog kitorang. Lyssa Faizureen follow blog kitorang ....... punya kawan. HAHA. Saja je title tu konon nak show-off. Haaa.. Nampak tak muka comel akak Lyssa tu ? Kotak merah tuuuu...

Kawan kitorang tu sebenarnya nak fix blog dia sikit-sikit biar jadi comel. HEHE. Dia tanya kitorang, macam mana nak touch up blog. Kitorang pun bagi lah link blog Lyssa Faizureen sebab blog dia kan banyak tips dan tutorial yang sangat berguna. 

Cewahhh ! Tak sangka pulak yang Lyssa Faizureen follow blog Haziqah ni. Uwaaaaa.. jealous nya. HUHU. So, gambar follower tu bukannya follower kitorang. Itu follower blog Haziqah kawan kitorang. Tipahhh tertipuuuu banggg ! HEHE. ;p

Alang-alang dah update ni, kitorang promote la sekali blog mereka ini. :

Akak Lyssa Faizureen :)

 Kawan kitorang. :)

Bye ~




Thanks for reading . Lot's of love :)

3 budak comel:

Lyssa Faizureen said...

Alamakkk---Alamakkk-- Tipah tertipuu nihh :) hekhekk~~

Haziqah Shaharuddin said...

malu nye... hewhewhew. In fact, aku pun tak perasan, tak senonoh kan aku, haha! by the way, rindu dah ni ;D

KAMI ;) said...

kak lyssa: hehe. tipah tertipu... thanks kak lyssa sbb follow :D

haziqah: haha. rinduuuu :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)