welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, April 26, 2012

Cincin makanan yang comel.


Hai semua. Hari ni nak kongsi sesuatu yang comel. Tangan ni kan suka sangat meng-explore website yang menarik. Tiba-tiba terjumpa sesuatu yang menarik bagi kitorang. 

Memang kreatif la orang yang design cincin ni. Ini antara yang menarik bagi kitorang. HEHE. :) Tapi rasa-rasanya semua memang menarik dan unik. HAHA. ;p


Haaa. Comel kan. Awas !! Itu bukan makanan yang real tau. Takut nanti ada yang tak tahan lapar, pergi telan pulak cincin tu. HAHA. Tengok cincin tu je dah rasa macam inginku gigit-gigit. HUHU. ;p

Kalau nak tengok macam-macam lagi jenis cincin, KLIK SINI. Macam-macam adaaa ! Comey-comey semuanya. Geram tengok cincin tu semua. Grrrr... uhuk uhuk. ;p

Nak satu boleh ? HEHE. Tapi kan, nak pakai pergi mana ek ? HAHA.



Thanks for reading . Lot's of love :)

2 budak comel:

Farina Hunny said...

lahh kiut :)

HAJAR said...

Nyum...Nyum...
Nampak sedaplah..:)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)