welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, April 5, 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny


Jom join contest.

klik banner untuk join.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen (KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal)
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch


NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-

Kitorang ni kembar. Blog ni kitorang share, jadi gambar pun mestilah berdua. Harap-harap Farina terima lah penyertaan kitorang ni.
Gambar yang kitorang pertaruhkan



 

p/s : Semoga penyertaan kitorang diterima dan ada rezeki untuk menang. :)


Thanks for reading . Lot's of love :)

8 budak comel:

Haziqah Shaharuddin said...

wahh! banyak nya contest. InsyaAllah, aku try ;) thank you BTW...

KAMI ;) said...

okay.. join leww. hihi ;D

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

mizsfatima said...

hai cuties..moga menang contest

KAMI ;) said...

thanks miszfatima :)

Farina Hunny said...

♥ good luck . thanks for joining :)

KAMI ;) said...

thanks farina hunny :)

Lulu Iy said...

blogwalking here:D

lulu dari contest yang same . .

gud lux ye dear :D

rajin singgah la sini ye dear

http://bebelananakgadis.blogspot.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina_07.html

do follow me back ye sygg

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)