welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, December 29, 2011

Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis


hari ni kitorang nak join contest lagi. sebenarnya kitorang takut nak masuk contest ni, sebab blog kitorang ni biasa-biasa je. nak touch up blog ni pun kitorang tengok tutorial orang. HEHE. syarat-syarat contest ni pun simple, so memang senang kalau nak join.

klik banner tu kalau nak join. :)

untuk Miss Lovouis, kitorang tak tahu nak buat sticky post. HAHA. so, tak payah la kan ? maklumlah.. kitorang ni blogger baru. memang banyak yang kitorang kena belajar lagi. hadiah contest ni memang FABULOUS bak kata tuan empunya blog tu. :)

jom la kita join ramai-ramai ye. tak rugi apa pun. mana tahu ada nasib, blog kita menjadi pilihan. sebenarnya tak payah tag sesiapa pun, tapi kitorang nak tag jugakkk ! HAHA.

semoga ada rezeki untuk menang contest ni. Aminnnnn. :)


Thanks for reading . Lot's of love :)

1 budak comel:

Miss Lovouis said...

Salam , hype contest da tamat .
THANX 4 join my contest . .
Checked ur contestant .
Nice blog !
GOOD LUCK ^__^

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)