welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, December 9, 2011

no idea

entry kedua setelah tamat spm. HEHE. blog dah berwajah baru. yela, dah habis spm baru ada masa nak touch up blog ni.  dah lama tak touch up blog. menggigil juga la tangan ni nak godam sana sini. HAHA. nasib baik la ramai blogger yang buat tutorial. so, senang la sikit nak dapatkan rujukan. HEHE. apa pendapat korang tentang blog kitorang yang berwajah baru ni ? :]
okey tak ?

dah lepas spm ni, macam-macam benda yang nak dibuat. nak tengok wayang, baca novel, main bowling, hang out dengan kawan-kawan. tapi macam susah je nak tunaikan semua hajat dihati tu. HAHA. it's okay ! banyak lagi masa yang ada. melainkan kalau umur tak panjang. ;)



gambar kat atas ni time raya haji sebenarnya. tapi untuk raya haji kitorang tak ada update pun kan.
jadi gambarnya baru sekarang la nak menempek kat blog ni. HEHE.
banyak lagi gambar time raya haji tu. tapi yang ini, kitorang buat versi muka sedih ala-ala risau. errrr.. macam pelik je ayat tu. :D
yela, time tu dah nak dekat spm. tengah countdown untuk spm la tu.
*konon-konon* HEHE ;p

kitorang ni update blog macam tak ada topik je nak dikongsikan.
mesti bosan baca blog kitorang ni kan ? HAHA.
memang sesuai sangat la kan dengan tajuk entry ni.
" no idea "
kalau blog orang lain tu, cerita pasal aktiviti harian dia je kitorang dah tertarik nak baca. :)
terutamanya blogger yang famous. HEHE.

 untuk kawan-kawan kitorang yang ada baca blog ni, tinggalkan lah jejak/komen dekat chatbox tu ok ?
teringin juga nak dengar komen dari kawan-kawan. HEHE.
itu pun kalau ada kawan-kawan yang baca la ye.
:)

p/s : mood sekarang layan novel cinta. HAHA

No comments: