welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, December 26, 2011

yesterday was awsome !


tak sabar rasanya nak update. walaupun cerita tak berapa nak meletup macam bunga api, tapi kitorang tetap nak update. HAHA. walaupun cerita tak meletop, tapi kitorang yang dah meletup. :D meletup bukan sebab makan sambal belacan yang teramat pedas, tapi disebabkan hari semalam. HEHE. ;)

pertama sekali, kitorang memang tak sangka lah yang kitorang dapat buat semua ni lepas spm. Buat apa la tu kan ? HAHA. dah dah dahhhhh ! jangan fikir bukan-bukan ye. malas nak merapu panjang lebar, nanti korang bosan pula. HIHI.
mehh kita bagi intro picture sikit. :)


haaa.. korang dah dapat agak tak kitorang pergi mana ? mesti korang semua dah tahu kan. sebab tu la kitorang happy sangat-sangat. ini lah Berjaya Times Square Theme Park. :D ramai sangat orang kat sana sebab kebetulan cuti umum sempena christmas. kitorang pergi sana dengan kakak. dah sampai sana kitorang jalan berasingan. fuhhh ! beranikan kitorang. dah la tak pernah pergi sana. first time ni weyhhh. HAHA. kitorang pergi main, dia pergi jalan-jalan cuci mata.

mula-mula sekali, kitorang main ni. nampak macam untuk budak-budak je kan. tapi, best gila. pusing laju-laju sampai pening. HAHA. orang yang lebih tua dari kitorang pun ramai yang naik benda tu. ;p

rasanya benda ni lah yang paling gila kitorang pernah naik. tonggang terbalik macam apa je... kepala kat bawah, kaki kat atas. time tu ramai juga la yang terjerit-jerit. termasuk la kitorang pun menjerit. memang syok habis. rasa macam nak tercabut jantung. HAHA.

yang ni pun awsome ! ikut suka la kau nak langgar siapa. HAHA. 

nampak macam sesuai untuk budak-budak je. tapi sebenarnya tidak ! best gila yang ni. tapi agak pening sikit la. nama benda tu dizzy izzy. HAHA. masa dia pusing tu macam whoaaaa ! takut jatuh je.


yang ni level untuk budak-budak punya. tapi dekat atas la. kitorang cuma tengok-tengok je. ada juga orang dewasa yang join main sekali dengan budak-budak. terutamanya parents yang teman anak-anak la. ada je orang yang bukan parents main kat situ. HAHA.

super sonic odyssey tu sebenarnya roller coaster. kitorang tak naik pun. HEHE. rasa macam rugi tak naik, tapi tak apa lah.. kitorang tak nak cari pasal. HAHA. benda tu pusing, silap-silap kitorang pengsan. ada lagi satu yang kitorang tak naik, tak ingat pula nama dia. tapi benda tu lebih kurang macam kapak la. HAHA.

haaaa.. tu diaaa. ni dia tak gerak laju, sekali dia gerak.. makkk aii.. ;p
dia lalu atas kepala je.. memang meriah dengan teriakan orang yang naik benda tu. HAHA.

wohooooo ! :D

macam budak-budak je. menggedik nak bergambar kat situ. HAHA. sebenarnya muka masing-masing dah penat dan takut. HEHE. :p




tak ada gambar berdua. sebab tak ada siapa nak tolong ambilkan gambar. HEHE. ada tiga ekor maskot yang comel gila. ingat nak ambil gambar sama-sama. tapi tak sempat nak kejar dia, dia lari laju sangat. HAHA.

last but not least. 
kitorang enjoy sangat-sangat. banyak lagi game yang kitorang main, tapi lupa nak ambil gambar. lagipun orang ramai sangat kat sana. kitorang akan ingat experience ni sampai bila-bila. bagi korang yang belum pernah pergi sana, nanti kalau nak main make sure jangan makan dulu. sebab kat sana ada orang yang muntah weyhh.. mana tak nya tonggak terbalik bagaiiii. HAHA. harga tiket kitorang tak ingat la pula. sebab orang yang belanja. HEHE ;) terima kasih banyak-banyak kat orang yang belanja tu ye. 
you know what ?
YERTERDAY WAS AWSOME !!!


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)