welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, December 15, 2011

CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA


hari ini kitorang nak join satu contest. sebelum ni kitorang tak pernah join sebarang contest yang melibatkan tentang blog. HEHE. selama ni join giveaway dan contest melibatkan gambar je. terima kasih dekat kawan kitorang, RAJA NABIHAH yang tag kitorang. :)



klik banner tu kalau nak join okay ?

blog kitorang ni biasa je kan ? tapi ada hati nak masuk contest blog superawsome ni. HAHA. mana tau kalau ada rezeki menang. HEHE. ecehhh.. ;p tak rugi pun kalau join. persaingan yang sihat walaupun tak melibatkan tubuh badan. HAHA. cuma jari jemari ni saje yang kena menaip dan klik sana sini. HEHE. ;)

blog ni kitorang edit sendiri, kecuali header tu je. header tu orang yang hadiahkan. time tu kitorang jadi lucky commentor, dia bagi header tu. lagipun kitorang tak reti nak buat transparents header. HAHA. kesian kan ? jujur..... ;p

kitorang tag :

harap-harap penyertaan kitorang ni diterima dan mudah-mudahan kitorang menang. HEHE.
Aminnnn. :)


Thanks for reading . Lot's of love :)

2 budak comel:

Nur Najwa said...

huhu takut nak masuk contest ni.. T__T
*rendah diri kejap..hehe*

KAMI ;) said...

@najwa : takpe..join jela.

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)