welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, September 4, 2011

just for fun :)

damm damm dumm.
bunyi mercun.
tetiba rasa nak nyanyi pula.
;D

ohoiiiiiiii !
cuti sekolah dah habis.
haaaaaa.. padan muka.
;p
mood raya dah lama hilang.
ecehhhh...
biasa la kan, budak nak exam.
HAHA.

rasa2 nya lepas ni dah tak ada pergi beraya lagi.
semua rumah saudara dah pergi.
lagi pun saudara-mara tak ramai sangat.

cuma raya tahun ni, kitorang tak ada pergi rumah kawan2.
hmmmmm..sedih nya.
yela, masa cuti mereka semua balik kampung.
lagi sedih, tak dapat jumpa best friends.
kalau senang2 nanti kita jumpa okay ?
lepas spm pun tak apa la. janji dapat jumpa korang.
itu pun kalau panjang umur.
:')

kami :)

hari raya memang wajib bergambar.
HAHA.
gambar ni time nak keluar beraya ke rumah saudara.
sempat lagi nak bergambar kan ?
HEHE.
cepat2 ambil camera.
tapi gambar macam gila2 sikit.
so, ini je yang dapat disiarkan.
:D

the smile :D
tapi kepala yang lagi sorang tu separuh je.
HAHA.

ohhh ya !
macam biasa la kan, gambar ni terpaksa small size.
sebab muka kitorang terlalu jelita.
HAHA.

nak tahu cerita hot tak?
ada orang cakap muka kitorang dah lain.
HAHA.
nak tunjuk gambar yang okay sikit.
tapi tak ada...
kalau tak, boleh tengok muka kitorang ni.
lepas tu, korang boleh la bezakan. lain ke tak.
HAHA.

untuk kawan2 yang disayangi.
good luck untuk trial ni okay.
sama2 lah kita berdoa agar semua nya sempurna.
:)

p/s : doakan kitorang okay ? thanks. :')

No comments: