welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, September 24, 2011

camwhore :O


semalam ada open house kat rumah kakak.
kitorang datang awal sikit sebab ada kerja nak buat.
biasa la, tolong apa yang patut.

makanan semua kitorang yang buat.
ecehhhhh !
poyo je. HAHA.
makanan tempah, tapi mak ada buat laksa.
yummy ! yummy !
kitorang buat dadih je.
kitorang buat sendiri tau.
HEHE. senang je nak buat dadih tu.
:)

makanan semua memang sedapppp !
banyak kali kitorang makan.
rasa macam tak boleh berhenti je.
HAHA.
dahsyat kan ?
rasa2 nya kitorang yang banyak makan.
:D

macam biasa la kan.
camera mesti kena bawa.
HEHE.
dari kecil sampai sekarang, kitorang memang suka bergambar.
ececehhh. ;p
bak kata mat salleh, camwhore.
HAHA.


Fatehah :)




Atiqah :)




Kami :)



kitorang tak lah secantik blogger yang lain.
kan kan kan ?
HUHU.
gambar pun macam apa je.
tapi kitorang nak letak gambar juga.
apa2 pun, kitorang enjoy.
:D

p/s : spm dah semakin hampir -.-

Thanks for reading . Lot's of love :)

3 budak comel:

Nur Najwa said...

SWEETnyee =D

= Samelah, mesti bawak camera! hehe

Addin said...

alala masing masing ada kecantikan sendiri :) kamu berdua pun sama ! cantik la !

KAMI ;) said...

@kak addin : yeke? haha. thanks.

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)