welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, September 22, 2011

doodle untuk addin

doodle untuk blogger.
HEHE.
kitorang dah lama tak buat doodle.
lagi pun doodle kitorang tak cantik.
HAHA.

tapi ada blogger yang nak doodle.
kitorang pun buat je lah.
tapi tak cantik pun.

doodle ni untuk akak addin.
HEHE.
akak, kitorang dah buat doodle untuk akak.
tapi tak cantik.
ni doodle yang baru.
yang lama punya dah hilang sebab pc ni ada problem hari tu.
so sorry sebab doodle ni buruk sangat.
:'(


kalau ada masa, kitorang buat yang baru okay ?
harap2 yang baru tu lebih okay dari doodle ni.
kitorang minta maaf sekali lagi.
:')

1 comment:

Addin said...

comel nya ! :D first time dapat doodle ni !

thanks dear ;)