welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, August 14, 2011

ogos yang istimewa

heyyy semua.
tak sabar2 rasanya nak menaip hari ini.
HEHE.

korang nak tahu ke apa yang istimewanya ogos ni ?
rasa macam segan pula nak cerita kat korang.
HAHA.
menyampah !
;p


11 ogos
birthday best friend kitorang.
nama dia Aienal Najwa.
happy birthday sayang !
HEEE.
yeay !
akhirnya kitorang jadi orang pertama yang wish kat kau kan.
semoga friendship kita kekal.
sayanggggg kau ~
sepatutnya nak letak gambar dia,tapi tak ada.
dah minta kat dia,tapi dia tak bagi pun.
kecewa kitorang. ;p

13 ogos
   happy birthday to us !
si kembar. :)


HEEE.
sudah 17 tahun.
tak lama lagi nak spm.
wuhuuuuu ! takutnya.
terima kasih untuk family tersayang. :')
especially untuk mak dengan abah.
untuk best friends kitorang.
sayang korang weyh ! 
untuk semua kawan2 yang wish.
terima kasih ye korang !

gambar kek ni biar besar.HAHA.ini kek birthday kitorang. :)
kenapa maksu ? HEHE. sebab kitorang dah jadi makcik kepada 4 orang anak buah.


16 ogos
ermmm apa  ye ?
HEHE.
happy birthday blog !
:)
walaupun belum sampai tarikhnya, tapi saje nak muatkan dalam entri ni.
teringat pula masa mula2 nak buat blog ni.
bukan main payah lagi.
banyak kali kitorang make over blog ni.
HAHA.

 ohh ya !
tak lupa juga untuk follower kitorang.
terima kasih la sudi follow blog yang biasa2 ni.
alhamdulillah bilangan follower dah bertambah sikit. 
terharu. :')

semua ini kebetulan berlaku bulan ogos di samping bulan ramadhan.
sebab itu lah kitorang kata ogos yang istimewa.
so, harap2 tiada yang berkecil hati tentang birthday dia orang yang kitorang tak buat entri khas.
kitorang takut je kalau ada yang berkecil hati.
harap semua mengerti maksud kitorang okay.
:) 
sayang semua.
 

4 comments:

Nur Najwa said...

Happy Belated Birthday !!
hari jumaat ingat nak bawa kad , tapi tertinggal ! Hari isnin ni kau dapat lah... =D

Addin said...

happy belated birthday twins ! ! :D

cheqwa said...

happu belated birthday twins!semoga berjaya dalam spm ^_^

KAMI ;) said...

terima kasih semuaaa :')