welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Wednesday, August 10, 2011

jelita :D

ehhh !
sepatutnya hari ni wordless wednesday.
HAHA.
tapi rasa nak menaip pula hari ni.
tapi macam tak tahu je apa nak cerita kat blog ni.
*merepek merapu*

sekarang ni kan bulan puasa.
memang macam2 dugaan yang datang.
sabar je lah kan.
:)

setiap hari jumaat kitorang ada tuition add maths.
walaupun bulan puasa, gagahkan juga la pergi tuition.
demi SPM.
HEHE.

time balik dari tuition tu tiba2 muncul satu idea.
idea yang ternyata memang mengarut.
HAHA.
kitorang rasa macam nak bergambar.
walaupun muka penat sebab baru balik.
muka time puasa memang dahsyat.

jom kita tengok hasilnya.
:D




tu diaaaaa.
HAHA.
gambar ni saje buat saiz kecil.
kalau besar2 nanti ada yang berkenan pula.
almaklumlah, si kembar yang jelita.
HAHA.
nak termuntah membacanya.
;p

entry kali ni memang tak ada topik !
HAHA.
macam tak kenal pula dengan si kembar ni.
suka merepek je.
:D

actually gambarnya banyak, tapi malas nak upload.
sebab terlalu cantikkkk. ;D
kalau rajin nanti kitorang upload la untuk entry lain ye.
cehhhh.
macam la ada orang yang nak tengok.
:p

akhir kata ikhlas dari kami,
selamat berpuasa dan beribadah.
:)

5 comments:

Nur Najwa said...

Memang jelita banget... =D

cheqwa said...

alololo,cumelnye kembar nih ^_^
nak nambot tipon ;)

KAMI ;) said...

@najwa : jelita banget? waduhh.kamu silap orang barangkali. haha.
@cheqwa : wahhhh ! terharunya, kitorang dah ada peminat. hehe

Nur Najwa said...

Atiqah,,...aku tag kau untuk G.A tau... =)

http://simpleas-fai.blogspot.com/2011/08/ga-kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

KAMI ;) said...

okay wawa :)