welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, August 16, 2011

Contest Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

haiiiiiii...
kali ni kitorang nak join satu contest.
sebelum ni kitorang join give away je.
so, ini first time join contest yang melibatkan gambar.


kalau nakjoin, klik banner di atas.

kitorang join Kategori Gambar Bersama Kawan Baik/Bf/Gf.
rasa tak sabar nak tunjuk gambar kitorang.
HEHE.
walapun gambar tak cantik, tapi tetap nak join.


ini lah gambar kitorang bersama kawan baik.
dari kiri : haziqah, aienal, fatehah, atiqah.
gambar kitorang yang bernama "Teha" dan "Tiqa".
gambar ni kitorang dah lama edit.
tak tahu la boleh gambar beredit atau tak untuk join contest ni.
harap2 boleh la.
lagipun gambar edit ni je yang ada dalam simpanan kitorang.

kisah di sebalik gambar :)
kitorang berempat sebenarnya kawan sekolah.
tapi haziqah dengan aienal dah pindah sekolah.
kitorang masih rapat sampai sekarang.
kitorang dah lama tak jumpa sebab kesibukan masing2.
haziqah sekolah berasrama, aienal pula selalu busy.
gambar ni di ambil pada 31 julai 2010.
dah lama kan ?
HEHE.
tapi kenangan tetap diingatan.
time tu kitorang keluar sama2 pergi perpustakaan Shah Alam.
dah lama kitorang tak jumpa.
dah banyak kali plan nak hang out sama2.
tapi asyik tak jadi je.
akhirnya, dapat juga kitorang jumpa.
sebelum pergi library, kitorang pergi Plaza Alam Sentral Shah Alam.
then kitorang pergi lunch and borak2.
HEHE.
sebelum balik, kitorang ambil gambar sebagai kenangan.
gambar tu di ambil dekat taman yang berhampiran dengan library.
itulah kali terakhir jumpa kawan baik.
harap2 dapat jumpa lagi.
:')

 we love our Best Friends !
harap2 penyertaan kitorang ini diterima :)