welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, August 26, 2011

ehhh ? dah cuti ?

semua orang mesti dah dapat cuti raya kan ?
and of course la cuti raya adalah cuti yang amat penting.
dah ada yang balik kampung pun kan.
tapi kitorang tak ada kampung.
HAHA.
 
teringat masa zaman budak2 dulu.
bila nak raya, kitorang lah yang paling happy kot.
HAHA.
yela, masa tu masih budak2 kan.
malam raya main bunga api.
:D

tapi tahun ni rasa berbeza sangat2.
habis je raya nanti, kitorang ada trial spm.
sekejap betul masa berjalan.
pejam celik, dah nak trial.
aduhhhh !
berdebar2 pula dibuatnya.
;p

ini muka happy nak sambut raya dan takut exam.
HAHA.
2 in 1 la kira nya ni.
memang happy, berdebar, takut semua ada.
sekejap nya dah cuti.
rasa macam ehhh ? dah cuti ? weyh. lepas cuti trial.
memang sekejap sangat masa berjalan.

  tapi raya tetap raya la kan.
tak kan la dah sebulan puasa, tak nak raya pula.
HAHA.
cuma mungkin raya sekejap je.
tak payah la lama2 sangat.
HEEE. ;)

semoga semuanya dipermudahkan oleh-Nya.
insya'Allah.
:)

2 comments:

asnizaziz said...

selamat hari raya maaf zahir batin, best of luck utk spm juga ya :)

KAMI ;) said...

thanks :) selamat hari raya juga.