welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, August 19, 2011

doodle berjubah yang comel gila :D


tajuk entri macam apa je kan ?
tak menarik langsung !
HAHA.
;p

sekarang ni semakin ramai blogger yang buat doodle.
rasa jealous sangat2 kat mereka.
HEHE.
jealous sebab doodle mereka cantik2.
teringin sangat nak buat doodle.
tapi malangnya kitorang tak ada photoshop.
HAHA.
kesian betul si kembar ni..
*buat muka sedih*

kitorang ada belajar buat doodle kat satu blog ni.
HEHE.
kalau nak tengok tutorial tu, klik sini :)
simple je tutorial tu.
memang senang gila !
:D

kitorang suka sangat2.
at least dapat juga buat doodle walaupun guna paint je.
tak payah guna photoshop pun.
jom tengok doodle yang kitorang buat okay ?
tapi jangan gelak tau !
HEHE.



HAHA.
comel tak ?
cun tak ?
:D

jadi la tu kan ?
percubaan pertama.
budak baru belajar la katakan....
guna paint je.
;)

 thanks a lot to akak Salwa Ismail sebab buat tutorial ni.
:)

kalau ada yang nak order boleh je.
HAHA.
ada ke orang nak order doodle kitorang ni ?
perasan sungguh !
;p
dah...jangan merepek lagi.
tu main2 je.
jangan order tau.
HAHA.
:D

tunggu la doodle kitorang yang akan datang okay ?
HAHA.
banyak lagi yang kitorang nak buat.
rasa seronok walaupun guna paint.
HEEEE ~

so, apa kata korang pun try buat.
senang je kan....
:)

Thanks for reading . Lot's of love :)

3 budak comel:

NMH said...

belom belaja lagik tapi sangat lah comel pipi pink! auuch

salwaismail said...

comel! :D

petuapakar said...

manarik tu...hik3

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)