welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, August 23, 2011

budak sekolah senget

heyy
kitorang ada buat doodle lagi.
tapi kali ni versi lain pula.
hari tu ala-ala arab sikit.
haaa ? yeke style arab ?
HAHA.
macam tak je kan ? 
itupun sebab doodle tu pakai jubah.
;p

hari ni versi doodle budak sekolah.
HAHA.
macam biasa, kitorang masih guna paint.
:)


tapi budak sekolah ni senget sikit.
HAHA.
orang yang buat doodle ni berpuasa.
sebab tu dia tak larat nak buat, sampai jadi senget.
HAHA.
merepek jela si kembar ni. 
;)

doodle ni ada makna yang tersendiri.
cewahhh !
maknanya, kitorang ni masih budak sekolah.
tapi bukan "budak" sangat ye.
HEHE.
tahun ni spm, so tahun terakhir untuk kitorang kat sekolah.
and yeah ! kitorang senior. :D

semua yang ada kat doodle tu berkaitan dengan sekolah kitorang.
tapi sorry ye, kitorang tak boleh bagi tahu nama sekolah.
lagi pun tak ada siapa pun yang nak tahu kan kan kan ?
HEHE.
dekat tudung doodle tu ada collar badge, name tag dan lencana.
yang collar badge tu budak sesi pagi je yang kena pakai. 
so, maknanya kitorang budak sesi pagi ye.
:)

kasut sekolah kitorang memang warna hitam.
bukan sebab tak basuh ye !
HAHA.
tapi memang semua student kena pakai kasut warna hitam.

apa pendapat korang tentang doodle tu ?
cun, cantik, gorgeous atau kelakar ?
HAHA.
melebih pulak kan.
tapi doodle budak sekolah tu pipi dia ada blusher.
HEHE.
supaya nampak cute sikit.
ecececehhhhh.
;p

okay, kalau rajin kitorang buat doodle lagi.
:)

1 comment:

Addin said...

comel ~ :D

buat la doodle untuk akak addin pulak . request ni :p