welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, December 31, 2010

year


suka duka 2010 tak mungkin kitorang lupakan.

sedar tak sedar dah masuk 2011.
macam tak percaya je..
cepat betul masa berjalan.

makna nya...

BTS :)


umur pun makin meningkat.
sekarang dah form 5.
nanti spm plak.
wahh ! gerun nya.
haha..

kenangan manis dengan family tercinta tak kan lenyap dalam ingatan.
tapi,walau indah macam mana pun sesuatu perkara tu..
mesti ada buruk nya..
kita kena ingat..
semua nya TAKDIR.

4 Bumi :)
hanani
izatul
chui yoke
aliah
nadiah
akma
izaliyani
aimi
nabilah
laylatul
vivi
hui man
suet kee
yi qin
yi ting
swee kim
darishini
wei kai
prasad

kita jumpa kat sekolah nanti okay !
and tak lupa juga kat ezzah nur ain yang comel :)
best friend ;)
khas untuk aienal najwa
jangan lupakan kitorang tau.
sayang kau !
jangan merajuk rajuk lagi.
hee ;p

khas untuk nurul haziqah
walaupun kau tak tulis nama kitorang kat blog kau..
tapi kitorang tetap sayang kau !
jangan lupakan kitorang tau.:)

harap sangat dapat jumpa lagi dengan korang.
tapi tak ada jodoh kot..
haha..
we love you !

and,
the best thing..
blog ni kitorang buat pada tahun 2010.
tapi tak ingat plak tarikh nya.
haha..
mungkin nanti kitorang dah jarang update.
busy study and focus untuk spm.
kitorang akan rindu dengan blog ni.
heee ;)

thanks pada sape2 yang jadi follower tu.
dan thanks pada yang sudi baca blog ni.
kalau ada masa nanti baru update lagi.

enjoy your new life !

Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)