welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, December 18, 2010

pendapat


assalamualaikum .
hello .

hey :)
terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersama blog kami.

ni nak cerita sikit.
sebenar nya tak de apa2 yang menarik pun.
cuma saja nak merapu merepek.
haha..

ada suatu hari ni.
kitorang tengok tv dengan mak tercinta.
lepas tu keluar video klip mamat ni.

justin bieber

haha..
kenapa dengan mamat ni ye?
okay..

al kisah..
kitorang cakap kat mak..

kami : "mak..handsome kan mamat tu?"
mak : "haa? handsome ke? haha."
kami : "ehh..boleh tahan la..handsome la jugak.haha."
mak : "aik?mata korang ni kero ke apa?macam tu di katakan handsome?haha."

haha..
kitorang terus terdiam bila mak cakap macam tu.
apa2 je la kan..
pendapat masing2 untuk menilai seseorang tu..

oh ya !
perkara yang paling penting ialah..
kitorang bukan peminat mamat tu ye..
haha..
cuma kata muka dia handsome je okay..

itu saja yang kitorang nak merepek.
hahaha.
sekian.. :)

Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)