welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, December 28, 2010

jalan-jalan :)

woahhh !
best nya pergi jalan-jalan.
haha.
poyo je kan..
jalan-jalan kat Shah Alam je..

Kak Wa dengan Mak yang nak beli barang sebenarnya.
kitorang saje menyibuk sekali.
haha..
Abah tolong hantarkan je..
hehe ;)

kitorang pergi SACC Mall.
sekarang kan Year End Sell,so kitorang cuci mata la.
mak aii..
rambang mata kott..
kitorang berkenan dengan satu handbag ni.
di mata kitorang handbag tu memang cun la beb !
haha..
tanya harga dia bila dah less..
alamak !
mahal la plak..
tak jadi nak beli..
seratus lebih plak tu..
haha..
lain kali je la..

penat jugak la..
kesian kat kaki kitorang..
haha..
biasa la..
jalan-jalan mesti la guna kaki..

banyak tempat yang kitorang pergi..
letih gila !
malas nak cerita panjang2..
haha..

perut pun dah berkeroncong..
haha..
kitorang makan kat La Boutique Cafe Upin & Ipin kat syeksyen 7.
dekat2 dengan Jakel..

restoran tu memang cute and cun.
haha..
kalau nak tau korang pergi la ye..

nak makan apa ye?
erm...
tengok menu la beb..
hehe..
macam2 ada..
tapi kitorang pilih Nasi Goreng Kampung Durian Runtuh.
haha..
pastu order Ice Blended Coklat.
fuhh..
sodap bebenor ice blend tu.
coklat nya pekat melekat gitu..
haha..

sambil2 tu tengok perlawanan Malaysia lwn Indonesia.
golll !
nasib baik 3-0.
haha..

fatehah kata abg cashier kat situ handsome.
haha..
mengada-ngada betul.
abg tu siap ajak pergi karnival upin ipin kat dia.
haha..
bukan main lagi..menyampah ! ;p

kitorang siap bawak balik bekas minuman kat situ..
haha..
pastu ada beli barang sikit kat situ..
tengok la gambar nya nanti.
hope korang enjoy okay !



ini bekas minuman mak dengan kak wa.
mereka order teh o ais je..:)



ini plak bekas ice blended kitorang.
memang sedap..comel kan? ;)


ni la barang yang kitorang beli kat situ..
haha..air mineral je..:)


comel kan bag plastik ni? ;)


simpan untuk kenangan..hehe :)



thanks for reading :)

No comments: