welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, January 7, 2011

apa yang di rasa


assalamualaikum.
salam rindu,salam sayang :)

*harap maaf sekiranya penulisan kali ini terlalu ' kreatif '.
hahaha ;)

tak sangka dah jejakkan kaki ke sekolah semula.
perasaan bercampur baur.
tak tau nak explain macam mana perasaan tu.

terasa berat meninggalkan form 4.
terasa gentar untuk menjadi form 5.

dahulu..
UPSR candidates

kemudian..
PMR candidates

kini..
SPM candidates


usaha pun kena lebih daripada yang sebelum ini.
buka buku baru , tutup buku lama .
tapi,tak bermakna kena tutup buku form 4 ye..
haha..
faham-faham sendiri la maksud nya.

tahun ni memang busy.
facebook pun macam malas je nak online.
haha.
memang rasa nak fokus belajar je.
cewahhh..haha.. :p

di sini,kitorang ingin maklum kan...
bahawa..
tahun ini...
bukan..
HONEYMOON YEAR !
haha..

tak ada istilah honeymoon year untuk form 4 and form 5 okay !
haha.
jangan ingat form 4 tu boleh senang lenang lepas pmr ye.
korang pun kene work hard jugak ye.
nasihat ni.haha.dengar tau.

good luck to everyone :)

thanks for reading.

Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)