welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, January 29, 2011

dulu.kini.selamanya ;)

assalamualaikum semuaa :)
hey !
tak sabar rasa nya nak update blog kali ni.

tajuk entry pun istimewa sikit.
dulu,kini dan selamanya.
cewahh..
ayat macam orang tengah bercinta plak.
ehh,dah la tu..
tak yah dok fikir hal lain.
amboi..
bila sebut je pasal cinta,semua nak tau kan?
haha.
*macam la ada orang nak ambil tau -.-

ini cerita tentang kelas kesayangan la.

last year,kitorang form 4.
and now,dah form 5.
nama kelas tak berubah pun.
masih BUMI :)

pelajar nya pun still lagi orang yang sama.
cuma kurang sorang je.
sebab farahin dah pindah :(

hari tu kitorang dah janji nak letak gambar kelas kat blog ni.
so,nak tunai kan la janji tu.
gambar ni pun last year punya,tapi baru dapat tahun ni.
nahh ! tengok la yee ;)
hahaha.
jangan marah ;p


duduk di hadapan dari kiri : Fatehah, Atiqah, Nabilah, Akma, Pn.Chia, Izatul, Izaliyani, Farahin, Wei Kai.
baris pertama dari kiri : Aliah, Darishini, Yi Ting, Chui Yoke, Laylatul.
baris kedua dari kiri : Hanani, Swee Kim, Suet Kee, Vivi, Hui Man, Yi Qin, Nadiah.

ada dua orang yang tak datang time ni.
so,tak lengkap la family kitorang.
hahaha..
Aimi dengan Prasad tak de.
make sure tahun ni semua ada tau !
heee :)


hahaha.
yang ni free style.
macam2 gaya ada.

*kitorang duduk hujung sekali belah kiri :)

doakan kami semua dapat result yang bagus SPM'11 ni okay.
love this class forever. :')

thanks for reading.

No comments: