welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, January 28, 2011

cerita ?

uhuk uhuk uhuk.
fuhhhhh.
haaaaacumm !

mak aiii..
berhabuk gila blog ni.
haha.
nasib baik takde sarang labah2.

tak tau nak cerita apa.
kepala otak ni dok pikir homework je.
tengok blog orang lain semua dah update.
macam2 cerita ada.
tapi blog kitorang?
ermm..
bosan gila kan..
mesti orang yang baca pun tersengguk-sengguk sebab mengantuk.
tak tau nak cerita apa.
haha. :p

kadang2 kitorang tanya sesama sendiri.
weyh..bila nak update blog? dah lama tak update.
hahaha.
lepas tu,tanya lagi..
kalau update,nak cerita pasal apa? takde idea dowh..
soalan tu je la yang selalu ditanya.
sudah nya,tak update langsung blog ni.
haha.

takpe la..
cerita je la apa2 kan?
haha..

erm..
jap ye..nak fikir.
nak cerita pasal apa ye??

oh ya !
kitorang beli inner kat kawan.
haha..
nama dia izatul.
dia baru je mula buat jualan shawl.
banyak yang lawa2..
kitorang tak pernah pakai inner.
so,nak try pakai and beli la sorang satu.
hahaha..
apa2 pun,kitorang tetap support kawan tau !
heee ;)

sekarang semua dah maju kan?
so,mesti ada facebook kan.
haha..
kalau berminat,tengok la kat facebook.
search je Ederra Shawl .
tengok2 la mana yang berkenan ok?
kalau berminat,order je la.
hahaha.

:)

itu saje yang mau diceritakan ye pakk.
hahaha.

ehhh.. jap2..
ade lagi sebenarnya.
actually, kitorang tak sabar nak cuti sekolah. :)
best weyh ! homework berlambak sangat.
tu bab yang paling "best" kott.
haha.
aduhaii..
macam mana nak pergi holiday ni?
tak kan la nak tinggal.
uwaaaaa !
macam mana ni.
ada sape2 yang nak tolong kitorang buat homework tak?
haha.
:p


thanks for reading :)

No comments: