welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, January 14, 2011

jom lari !

Assalamualaikum.
Hai. :)

lama rasanya kitorang tak update blog ni..
haha..
takde mase kott..
sibuk dengan homework..
komputer pun jarang on..
budak baik la ni konon..
hehe..

actually,hari ni kitorang cuma nak cerita pasal merentas desa..
penat weyh.. =.='
kaki ni rasa nak tertanggal je.
hahaha..

lepas ni dah tak de merentas desa lagi.
dah form 5,tahun terakhir merentas desa la nampak gaya nya..
hahaha..
sedih plak rasa nya ;')
tak de ambil gambar pun..
camera buat hal pulak !
geram betul.

kitorang datang sekolah tak de la lambat sangat.
tapi rasa cuak tiba2 melanda.
hahaha..
kitorang tengok ramai pelajar perempuan yang pakai tudung sekolah.
alamak !
kitorang pakai tudung biasa je.
memang cuak gila la.
haha..
tak ramai yang pakai tudung biasa. XD

sempat lagi call mak.
haha..
suruh mak gosokkan tudung sekolah.
tapi tak sempat..
semua orang dah beratur.
hahaha..

nasib baik dapat lari jugak..
heeee ;)
and,tak sangka hujan lebat masa merentas desa.
hahaha..


tak menang pun.
hahaha..
tahniah pada semua pelajar menang okay ! :)

1. topaz
2. zamrud
3. nilam
4. delima

tahniah kepada rumah topaz ! ;)

the best 'merentas desa' ever lah !
hahaha..
tak tau la kenapa.

atiqah happy :)
fatehah sedih :(   (delima kalah)


thanks for reading :)

No comments: