welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, March 31, 2012

Kering Kontang.

Hai bloggers. Harap korang semua sihat-sihat belaka. Sekarang ni ramai bloggers yang keluar media. Tak kira la tv, surat khabar atau majalah. Wah wah wah !! Semakin fofular la ye. HEHE. Apa-apa pun, kitorang ucapkan tahniah la kat mana-mana bloggers yang keluar media. Semestinya blog mereka memang 'awsome' !! :D

Sebenarnya kitorang tak ada idea nak update apa. Idea memang 'kering kontang'. Nak update pasal event-event, kitorang bukannya macam akak Nisa Kay yang ada saje event yang dia pergi. HEHE. Nak update pasal kecantikan, kitorang sendiri tak berapa nak cun. Nak update pasal fashion, kitorang bukannya fashionista. Nak cerita pasal sekolah, kitorang dah dapat sijil berhenti sekolah. :D



Kitorang dah berbincang sebulat suara, kalau tak tahu nak update apa, kitorang nak usha giveaway. Kalau rajin, kitorang akan join. HEHE. *poyo. Ada la beberapa giveaway yang kitorang dah list-kan. Tunggu tarikh tutup je..... dan yang paling penting, tunggu keputusan pemenang giveaway. HAHA.

Kalau ada yang ternanti-nantikan entry kitorang yang meletup lagi menarik, tunggu jela hokayy.... Itu pun kalau ada idea. *perasan kejap. HAHA. Ehhh... chopp !! Itu pun KALAU ADA yang membaca la kan.. HEHE. Bye ~

No comments: