welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, March 2, 2012

debarannya semakin kuat.


Tak senang duduk lah sekarang ni. Kenapa kenapa kenapa ? Sebab dah masuk bulan 3. Rasanya semua budak yang sebaya kitorang ni tengah risau. Dag dig dug, Jantungku berdebar-debar.... Lagu Haiza. lebih kurang macam tu la bunyinya. HAHA. betul ke tak entah liriknya, main tibai je. :p Makan tak kenyang, tidur pun tak lena. Kadang-kadang tu sampai termimpi-mimpi. Kehidupan dilanda kegelisahan. Ini bukan cobaan, tapi betul-betul. Haiyakkkk.. merepek daaaa. HEHE. ;p

*muka risau + takut 

Apa benda yang dirisaukan ni ? Haaaaa.. apa lagi kalau bukan SPM. Bila cakap pasal SPM kan, hati ni mesti tak tenang. Risau gila !! Dulu countdown untuk SPM, sekarang ni countdown untuk keputusan SPM pula. mak aiiii... takutnya ~ lagi berapa hari ek ? tak payah bagi tahu korang la ye. Nanti korang takut-takutkan kitorang pula. HUUUU -.- dah la tak boleh tidur lena, asyik terpikir je pasal result.  

Semoga.............................

p/s : Doakan yang terbaik. :') Insya Allah. Aminnnn.


Thanks for reading . Lot's of love :)

2 budak comel:

Pwincess sarah said...

lagi 20 hari.. uhh..seram.. ==" x senang duduk mmg...nak buat kerja pun serba tak kena kan..
pape pown good luck k..moga kita batch 1994 dpt result yg cemerlang..

KAMI ;) said...

haaa. seram tahap nak pengsan dah ni. haha.
good luck untuk sarah juga. :)
sama2 la kita doa yang terbaik utk semua.

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)