welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, March 18, 2012

jangan dihitung hari itu !


menghitung hari ~
detik demi detik ~

Hari ni dah hari Isnin. hiyay ! hiyay ! mari kita bersorak gembira. Gembira la sangat. Dah buang tebiat agaknya. Esok lusa dah kena mengadap result SPM weyh.... Semakin pantas masa ni berjalan, tak boleh berhenti walaupun sesaat. Jantung ni gedebakk gedebukk dok pikir result. Nak update ni pun macam dah tak larat. Aikkk ? Apa kena mengena dengan menaip ? HAHA. ;p




Budak PLKN yang masuk kumpulan pertama semuanya dah balik rumah. Seronok tengok dia orang post gambar kat facebook. Macam best je kan ? HEHE. Kitorang tahu, disebalik kegembiraan dia orang dapat tilam yang empuk di rumah, hati dia orang tetap gelabah macam kitorang ni. Silap-silap dia orang tak dapat nikmati tilam yang empuk di rumah tuuuuu. HAHA.

Bila ada orang datang rumah, semua sibuk tanya " ehhhh.. result SPM keluar bila ? hihihi. " tak pun orang tu sibuk cakap " ehhhh.. korang jangan lupa 21 hari bulan ni yeee. "  Aduhh ! dah merata-rata kot bagi tahu bila result SPM tu keluar. Mata ni dah tak larat nak tengok. HAHA. Macam seriau je bila tengok tarikh tu. Ecececehhhh. ;p Kat facebook tak payah kata laa kan, semua kawan-kawan post risau nak tempuh hari keramat tu. Mak aihhhh... keramat tuuu. KAHKAHKAH. -.-




Esok lusa macam mana la muka kitorang nak mengadap result tu. Agak-agak ada tak macam muka doraemon tu ? HAHA.


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)