welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, March 27, 2012

Tahniah , tahniah , tahniah !!


Sejak result SPM dah keluar, kitorang dah lama tak update kan ? HEHE. Sibuk sikit menguruskan apa-apa yang patut. Cuaca pun asyik hujan je kan.. Faham-faham jela apa yang akan terjadi bila hujan. Kemalasan pun melanda secara automatik. :D

Rasanya belum terlambat kitorang ucapkan TAHNIAH untuk semua kawan-kawan yang mengambil result SPM 2011. Tak lupa juga untuk bloggers yang ambil result SPM 2011. *ayat skema. ;p

Tak kiralah result korang macam mana, kitorang tetap nak ucapkan tahniah. Kita dah cuba yang termampu dan terbaik. Selebihnya ketentuan Allah s.w.t. Alhamdulillah.... Kita terimalah seadanya. :)

kelas 5 Bumi 2011.
* klik gambar untuk usha awek cun

Itu gambar kelas kitorang. HEHE. Entah lepas ni dapat jumpa dia orang lagi ke tidak.Yang mana satu gambar kitorang ? Agak-agak yang paling cun tu, kitorang letteww. ;p Cantik kan gambar kelas kitorang ? Ada dua orang je teruna. HAHA. 

Lepas ni kalau terjumpa kat mana-mana, kita tegur-tegur la ye. Kot-kot ada yang dapat sambung study kat overseas ke... HEHE. Andai kata, umur kita panjang dan ada yang nak naik pelamin tu... Korang jangan lupa jemput kitorang ni. Alamat kitorang ada dalam majalah sekolah tu, korang cari jela yekk. ;p Tapi make sure korang simpan la majalah sekolah tu. HAHA *merepek
Harap-harap lepas ni, ada la reunion ke... HEHE.


Wish you all have the best future. Best wishes - Si Kembar :)



Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)