welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, January 15, 2012

sweethearts :)


mulakan hari anda dengan senyuman. opss ! silap. mulakan hari anda dengan lafaz Alhamdulillah kerana masih dapat melihat dan bernafas di dunia yang sementara ini.

 kitorang sedih sikit. sepatutnya ada date dengan orang tersayang. tapi terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab yang boleh diterima pakai. ahaksss ! tak jadi date pun mesti ada sebab yang munasabah. HAHA.
jangan salah faham. kitorang cuma date dengan girlfriends. ermmmm.. boyfriend belum sampai masanya lagi. HAHA.

kitorang dah plan baik punya nak dating dengan dua orang budak comey tu. alololo.. comey nya ! HEHE. hati dah berbunga-bunga sebab nak dating. of course la happy kan sebab dapat dating. HAHA. kitorang nak confirm kan balik, sama ada jadi ke tak nak pergi dating. tapi, hati kitorang bagai dipanah petir. banggg !! haaa.. nampak bebenor tipunya. date terpaksa dibatalkan. sedih gila bagai nak meroyan dah. HAHA.


sekotak tisu habis digunakan nak mengesat air mawar. ehhh.. silap, air mata. HEHE. memang la sedih, sebab kitorang dah lama sangat tak jumpa aweks tu. ;p ayat tetiba nak gedik-gedik ni pehal ?! erghh ! menyampahnya ! hmmmm. lantok lah eden nak merapu sekali-sekala jo. ;D

tak apa lah, nak buat macam mana. mungkin belum ada jodoh nak jumpa. lain hari kita boleh jumpa lagi kan. sentiasa ingat ayat ni Kita hanya mampu merancang, Allah yang menentukan. :)

insya' Allah kalau panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik, suatu hari nanti kita mesti jumpa :D



Thanks for reading . Lot's of love :)

1 budak comel:

Addin said...

alalal, takpa next time ada lagi. jangan sedih sedih okeh ! ;)

bila nak jumpa akak pulak ni ? hehe

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)