welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, January 9, 2012

suatu hari...


ingatkan dah lepas spm ni, boleh la update blog hari-hari. dulu time tengah sekolah, sibuk menggedik nak update blog walaupun curi-curi masa. hmmmm... kesian masa tu kan ? kena curi. HEHE. bila dah lepas spm ni kan, jari-jemari ni tak tau nak taip apa. seriously, we have no ideas to update our blog. haa ! amekkaw, speaking london gituhh. HAHA. :D

okay, hilangkan segala kesedihan ni kejap. HEHE. tak tau nak update apa sebenarnya. lepas dah habis spm, ramai kawan yang sibuk cari kerja dan ambil lesen kereta. dekat facebook, ada yang mengeluh sebab penat bekerja. tapi ada juga yang happy sebab dapat lesen P. HAHA. hamboiihh.. bukan main berlagak lagi bila dah dapat lesen P. especially budak lelaki la, dia orang macam ter-berlagak lebih. HAHA. kadang-kadang tu menyampah juga la. :p

setelah hampir lima tahun tak jumpa kawan-kawan sekolah rendah dulu, akhirnya jumpa juga. memang happy banget dehh. HAHA. sebenarnya bukannya jumpa, tapi terjumpa. :p terjumpa pun sebab dia orang kerja. kitorang jumpa kat tempat-tempat shopping. memang tak sangka dapat jumpa kawan-kawan sekolah rendah dulu. HEHE. memang excited lebih bila terjumpa dia orang. tapi yang sedihnya, tak dapat borak lama dengan dia orang. tak apalah, lagipun dia orang tengah bekerja kan, tak boleh nak borak sangat. kitorang ni kawan yang memahami. cehhhh. ;p

setakat ni, kitorang terjumpa kawan-kawan perempuan je. yang lelaki, belum pernah terjumpa lagi. HAHA. maybe kalau terjumpa pun, dia orang dah tak kenal kitorang ni. imej kitorang pun dah berubah. ;D dah tak comel macam zaman sekolah rendah dulu. sekarang ni cantik sikit la. HAHA. tipu bebenor.. kitorang dah pakai speck, nak cantik apanya kan. HUHU. kalau yang kenal pun, mesti segan-segan nak tegur. ;p


cuma ada dua orang kawan yang kitorang nak sangat jumpa dengan dia orang ni. seriously, rindu banget dengan budak berdua tu. kalau jumpa, mesti nak peluk dia orang. HAHA. of course la budak perempuan hokayyyy ! :D

agak-agak kita dapat jumpa ke tak ye ? hmmm. sedihnya. :(


p/s : sekarang ni fasa ke-2 permohonan upu dah dibuka. errrr... takutnya nak isi. ;p


Thanks for reading . Lot's of love :)

5 budak comel:

Kenny.T said...

X tau pulak org London ckp begitu,
tapi bukan semua lelaki cam tu okay... sde jugak yg dapat lesen jadi muka besar :P
nie pun skrg tgh isi fasa-2 upu, haha semalam dah isi dah ^^

KAMI ;) said...

terima kasih la ye kenny.T sebab komen entry ni.

Kenny.T said...

haha, samax2 2 budak comel :)

Addin said...

wahhh seronok nya dia dah habis sekolah ek ! :D

jealous jealous ! haha

KAMI ;) said...

@kak addin: aik? jelous ke? haha. seronok juga la. hehe.

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)