welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, January 20, 2012

berangan nak jadi DIVA.


Hai you olsss ! *suara sengau ala-ala gedik gituh haaa.. korang imagine la macam-macam mana pun suara sedemikian. HAHA. ehhh.. tetiba nak menggedik. bukan apa sebenarnya, ada orang kata semua gegurl memang gedik. Uhuk uhuk. :D sorry dear, kitorang tak berapa setuju dengan statement you tu. mungkin gegurl yang you cakap tu memang gedik, tapi GIRL mungkin kurang gedik ataupun tak gedik langsung. HAHAHA. lari dari topik daaaaaa. -.-


haaaa... tiba-tiba hari ni mood nak jadi DIVA pulak. dah buang tebiat agaknya si kembar ni. HEHE. saja je nak berangan jadi diva kejap. haaaa... kejap je, tak lama pun. kitorang selalu panggil gelaran DIVA kat sorang kawan ni nama dia Tasneem Harith. HAHA. nak tengok tak macam mana kitorang jadi diva ??? 
Let's check it out !! :D


haaa. comel tak diva ni. korang mesti ingat siapa la budak kecik dua orang ni. HAHA. ni kitorang laaa.. si kembar, empunya blog ni haaa.... amacam ? bergaya tak ? dulu-dulu camera guna filem kan, tu yang gambar macam klasik sikit tuuuu. HAHA. kitorang ingat nak compare dengan gambar masa kecik-kecik dengan sekarang, tapi kitorang tak ada gambar pakai sun glasses. bukan main lagi dulu sibuk nak bergambar ala-ala diva, sekarang haaaa amekkaw memang terpaksa pakai cermin mata sebab rabun. HUAHUAHUA. ;p

sekarang ni suka bebenor buat entry panjang lebar. padahal tak ada siapa pun nak baca. HAHA. syok sendiri je yokk ! jangan lupa nantikan dan tunggu entry kami yang lagi panjang ye. padahal tak ada panjang mana pun. -.- nanti kitorang nak letak gambar time kecik-kecik lagi. lagi comel dari gambar kat atas ni, silap-silap ada yang jatuh hati pulakkk. HAHA.

p/s : kitorang ingat nak tukar lagu kat blog ni. tapi tak tahu nak pilih lagu apa. bagi cadangan boleh ? :)



Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)