welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, January 28, 2012

it's too late !!


cuti sempena Raya Cina dah lama tutup tirai. cuti sekolah pun dah hampir ke garisan penamat. kalau budak yang dah tak sekolah macam kitorang ni ? ada cuti tak ? HEHE. orang lain semua dah sibuk bekerja, budak sekolah sibuk nak siapkan homework. tapi kitorang sibuk nak update blog. HAHA. :p

cakap pasal holiday, kitorang pun kena la tempias sikit. al maklumla kan, budak habis spm pun tengah holiday jugak. HAHA. menikmati zaman habis persekolahan. :p kitorang tak ada plan pun nak pergi mana-mana. duduk rumah je pun okay jugak sebab dapat tambah berat badan ni. uhuk uhuk. :D

straight to the point, kitorang sekeluarga pergi Port Dickson je. itu pun ' last minute plan '. HAHA. memang ramai sangat manusia yang beriadah kat situ. HEHE. meluangkan masa bersama orang tersayang la kan.

 ombak rindu Atiqah. ;D


posing ayu Fatehah. :p





rumpai laut. :)


L I F E 

muka penat la weyh -.-

orang lain dah cerita pasal holiday, kitorang baru letak post tittle. HAHA. tak kira la cepat atau lambat, kitorang tetap nak update. HUHU. ;p akhir kata dari si kembar, kitorang enjoy gila dengan family. kitorang tahu, holiday kitorang tak se-awsome holiday korang. HEHE. tapi apa-apa pun, holiday tetap holiday ! :)

last but not least,

peace ! *pakai tudung bawal je. simple and cute. ;p


Thanks for reading . Lot's of love :)

3 budak comel:

Kenny.T said...

Amboi holiday gi port klang~! ehh port klang plak, PORT DICKSON! ape dah jadi kpd bahasa haih, dah hilang ayat -.-
ok anyway korang berdua nie nak carik kerje x? haha klo nak aku ade offer XD nak dgr?

KAMI ;) said...

nak offer apa?

Kenny.T said...

offer kerje kerani? ataupun ape yg awak berdua minat? nak tau dulu baru blh recommen baekx2

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)