welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Friday, March 4, 2011

peristiwa


Assalamualaikum.

wahh !
first post untuk bulan 3.
HAHA.
rindu serindu rindunya blog ni.

oh ya !
sebelum terlupa,kitorang nak wish thank you pada kawan2 yang visit blog ni.
:)

lamanya tak update blog ni.
memang busy sangat.
ada perubahan masa dalam hidup kitorang.
kalau dulu masa form 4,kitorang tidur pukul 11 malam.
tapi tahun ni terlebih satu jam plak.
pukul 12 malam baru tidur.
HAHA.
kitorang tau,ada orang yang tidur lagi lambat.
dah pagi buta baru tidur kan ?
kitorang pun pernah,tapi automatic bangun pagi jadi panda.
HAHA.

buat pertama kalinya,kitorang tak datang masa sukan tahunan.
oh no !!
itu lah hari yang dinanti nantikan.
tiba2 tak dapat pergi plak.
tapi takpe la.
ada peristiwa yang buat kitorang happy time tu.
congrats to kakwa.
26/2/2011.
kakwa sah menjadi tunang orang.
:)

ada banyak gambar yang kitorang snap.
tapi ini je yang dapat disiarkan.
HAHA.

kami :)


:p


 
twin + twin
:)

kami dan kakwa.
sorry tak dapat tunjuk muka kakwa.
HAHA.
darah manis.


 
atiqah.
HAHA.
melaram orang punya crown.
senget :D
 
 
 
fatehah.
smile :D
so sweet.
HAHA.


kakwa !
thanks sebab belanja prosperity burger.
sayang kamu lebih la.. :D
HAHA.


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)