welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, February 20, 2011

semangat ;)


Assalamualaikum semua :)

thanks kepada yang sudi singgah di sini yee..

macam biasa la kan budak sekolah macam kitorang ni..
busy dengan homework.
aktiviti koko laa..
itu laa..
ini laa..
jadual harian memang padat gila !
HAHA.
lebih busy dari menteri tau..
*poyo je. ;p

okay..
berbalik kepada tajuk entry kitorang.
semangat apa ye ?
ce cite ce cite...
HAHA.
sabar la !
nak cite la ni :)

last year,kelas kitorang tak berapa ceria.
biasa2 je laa..
tapi orang kat dalam kelas tu semuanya ceria je..
HAHA.

so,tahun ni nak ceria kan kelas la..
bersemangat nak ceria kan tau !
iza dilantik sebagai ketua keceriaan.
bagi kitorang,dia tu memang kreatif..
macam2 yang dia plan untuk kelas.
semua orang pun bersemangat nak buat.
termasuk la kitorang ni. :p
 HEHEHE.

malas nak cerita panjang lebar.
so,tengok la gambar2 ni okay.

proses pertama.
cewahh..

bahan2 nya..

siapa suka pink ?
actually,benda tu dah keras.
HAHA sebab dah lama tak guna :p


hijauuu.
tangan atiqah :D

fatehah punyaa :D

berselerak !

fatehah buat.
HAHA,ibu jari tak ada.
buang je.. XD

atiqah punya dah siap. :)

fatehah buat yang baru. ;)

fatehah-atiqah
sama tak tangannya?
HEHE.

that's for you !
:)
 
itu sahaja untuk kali ini.
bersemangat tau buat semua ni.
HAHA.
we love our class :)
 

 


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)