welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, November 11, 2012

Yeay, impian tercapai !


Semua ada wish list, kitorang pun nak jugak. Jealous tau tengok orang ada wish list. Tahniah la pada sesiapa yang hasrat atau impian kalian tercapai. Tak kisah lah apa pun wish list korang. ;D 

Haaa ni nak habaq maii. Kitorang punya wish list tak ada lah sehebat korang. Tapi boleh dikira hebat jugak lah kot. Ehh ? -.-


Tuu diaaa, dia dah maii dah. Percaya atau tak, impian kitorang dah tercapai. Syukur alhamdulillah. Perasaan ni tak tau macam mana nak habaq lahh. Terharu segala bagai, sedih pun ada kot. Rasa macam nak mengalir air mata ni. Ehh, tetiba nak emosi. 


Alhamdulillah, semua dah tercapai. Dah selamat diijab kabul dalam perut. Ehh, yang iPhone tadi tu ? Hmmm, iSengaja letak gambar tu. iMinta maaf sebab dah mengaburi mata kalian. Memang gempak lah kalau kitorang dapat iPhone. Sorang satu pulak tu. Hamboihhhh ~ 

Terima kasih tak terhingga buat mak abah kerana mengikut kemahuan anak kembarmu ini. Mak abah tak kisah kalau bab makan makan ni. Abah pun nampak senang hati je tengok kitorang makan. :p Suka hati, suka hati yang penting kita happy ! :D


Thanks for reading . Lot's of love :)

1 budak comel:

Kenny.T said...

Wow, lama sangat x drop by jengok blog korang nie... agak hebat gak ehh korang tulis cerita2 yg best best nie ^^
tapi kuey teow kungfu? ape tu XD

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)